MENÜ
8060 Mór, Arany János u. 4.
+36 22 562 472
Főoldal » Programajánló » Wellness kényeztetés az Öreg Présben!

Wellness kényeztetés az Öreg Présben!

Wellness kényeztetés az Öreg Présben!

Kedves Vendégünk!

Napjainkban egyre több káros hatás éri szervezetünket. A mindennapos stressz, a mozgásszegény életmód és az egészségtelen táplálkozás sok betegség kiindulópontja lehet.

Fogadónkban lehetőség van különböző gyógyító, energetizáló és méregtelenítő kezelések igénybevételére, melyek segítenek megőrizni vitalitásunkat, egészségünket, a test és lélek harmóniáját

talpreflex

TALP-REFLEXZÓNA KEZELÉS                           4 500 Ft/kezelés

Az első találkozáskor egy általános állapotfelmérést végzünk. A talp-reflexzónákat sorra végigjárva, megtaláljuk a zónákban található elváltozásokat, lerakódásokat.

További alkalmakkor mindig egy teljes masszírozás történik. Egy kellemes lazító lábfürdő után következik a szervek módszeres masszírozása.  Ekkor – az első találkozáskor kiszűrt-  problémás területekkel kiemelten foglalkozunk. Míg az első alkalom az állapotfelmérés volt, a következő alkalmak már a tényleges gyógyulás érdekében a masszírozásról és a problémák lelki okainak felderítéséről szólnak. A szükséges kezelések száma és sűrűsége nagymértékben függ az adott betegség fennállásának idejétől, a vendég testi-lelki állapotától. A masszázst a fájdalomküszöböt elérve, de azt meg nem haladva végzem !A lábfürdőhöz 100 % illóolajat, a masszázshoz természetes Shea vajat használok. A kezelés időtartama 1 óra.


reiki

REIKI ENERGIAKEZELÉS                                 4 500 Ft/kezelés

A REIKI egyszerű és szelíd módszer. Segít elviselni, megélni a nehéz élethelyzeteket. Enyhíti a stresszt, a szorongást, a depressziót, pozitív gondolkodásra indít.  Általa fel tudjuk gyorsítani a gyógyulás folyamatát, támogatva a hagyományos orvosi kezeléseket. A test elengedi a feszültséget, feltöltődik energiával.  A REIKI kezelések növelik a vitalitást, fokozzák a test méregtelenítő képességét is. Minden egyes ember éppen a számára elegendő mennyiségű életerőt veszi fel, annyit, amennyire szüksége van ahhoz, hogy felszabadítsa, aktivizálja, vagy átalakítsa fizikai és energetikai testjeinek erőit. A REIKI KEZELŐ egy olyan személy, aki megkapta a reiki behangolásokat és ebben a folyamatban, mint közvetítő csatorna van jelen, miközben  „adja” a kezelést.  

Egy általános Reiki kezelés lefedi a test egészét: a fej területétől kiindulva a fő szerveken, a háton át a talpig. A kezelés időtartama 1 óra.


acessbars

ACCESS BARS® KEZELÉS                                 4 500 Ft/kezelés

32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el - és befogadásra. Ezek a pontok mind egy-egy területet érintenek, ahova a területtel kapcsolatos energiák elraktározódnak – és úgy futnak a háttérben, mint nemkívánatos programok. Tulajdonképpen az Access Bars nem egyébről szól, mint a fölösleges programjaid törléséről, hogy azután pozitívokra cserélhesd őket, megengedő kérdések feltevésével. Nem csak félelmek, szorongások, gátlások, gondolati és érzelmi korlátok távoznak, de tanulási-, koncentrációs-, egészségügyi problémák, a teremtésedet akadályozó korlátozó elképzelések, a valóságról és a realitásról alkotott illúziók is. Gyerekeknek kifejezetten ajánlott, sok gyerek kezelés  után jobban érzi magát, jobban teljesít mind az iskolában, mind otthon. Nyugodtabban alszanak, a társaikkal jobban kijönnek,kevesebbet hisztiznek. Az 1 órás kezelés nem mindenható , de igazán mindenre ható.


harmonizalo 

HARMONIZÁLÓ KEZELÉS                                  4 500 Ft/kezelés

Ez a gyógyító kezelés magába foglalja az energia, a fény és információ teljes gyógyító tartományát. Olyan gyógyulásokat tesz lehetővé, amelyek nem csak fizikaiak, nem csak mentálisak, nem csak érzelmiek, hanem ezen túlmenően elhozza Neked valódi lényednek teljes kiteljesedését! Kapcsolatod ezekkel az energiákkal megkezdődik kezelésed alatt és jóval azután is teszik dolgukat, hogy kiléptél az ajtón. A kezelés időtartama egyénileg változó.


facelift

ACCESS ENERGETIC FACELIFT                         4 500 Ft/kezelés

Az Energetikai ránctalanítás egy igazán kellemes módja arcunk megfiatalításának. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy lelkének belső szépsége kint is ragyoghasson, avagy aki szeretné, hogy a tükörből fiatalabb és energikusabb énje nézzen vissza!

Ez egy dekoltázson, az arcon és a fejen kézrátétellel végzett technika, amelynek a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatással van.

Ez az eljárás  feszesíti , finomítja és visszafiatalítja az arcot és testet, mindezt sebészet, injekció, gyógyszer nélkül Hat a teljes energetikai rendszerre, hat a lélekre , mivel nemcsak a testet kezeli, hanem lelki blokkokat old, a ráncokhoz, sebhelyekhez kapcsolódó traumákat, érzelmi mintákat , testemlékeket is oldja. Az energia szabad áramlásával a nyugalom, a testi-lelki Szépség és Harmónia válik láthatóvá a maga teljességében energiaharmonizáló hatásának köszönhetően megszűnnek az energiablokkok, az energiahiányos területek feltöltődnek. Igy nem csupán a fej és az arc problémáit kezeljük, hanem az egész szervezetét. 

Mi történik a kezelések hatására:

  • ráncok megszüntetése , a ráncok valódi okának (amiért kialakultak) a megszüntetése
  • sebhelyek, karcolások nyomainak eltűnése
  • pigmentfoltok , öregségi foltok eltűnése
  • nap károsodás orvoslása
  • mindenféle bőrhiba, tág pórusok , pattanás eltűnése ( az okok , amiért feltűntek és azok megszüntetése)
  • toka megszüntetése
  • elengedése a rögzült hitrendszereknek a testeddel , az arcoddal , az öregséggel , a nőiséggel kapcsolatosan.

A kezelés időtartama egyénileg változó.


meridian-torna

3-1-2  MERIDIÁNTORNA                                  4 500 Ft/alkalom

A hosszú és egészséges élet receptjét kínáló 3-1-2 torna lényege a  3 akupresszúrás pont masszázsa, a hasi légzés és a légzésszabályozás rendszeres gyakorlása, valamint a 2 lábat igénybe vevő testmozgás (elsősorban guggolások) kombinációja.  Bármilyen probléma is legyen jelen kívül vagy belül, a legjobb és leghatásosabb segítséget saját testünk ÖNGYÓGYÍTÓ RENDSZERE adja ! A 3-1-2 meridiántorna a meridiánokból áramló energia-egyensúly helyreállításával a szervezet immunrendszerét erősíti. Nincsenek mellékhatásai, bármikor, bárhol gyakorolható. 

Lazító gyakorlatunk mantrája: "Lerázom a feszültséget, kirázom az összes mérget, elűzöm a betegséget, bevonzom az egészséget !"

Ha Te is hiszed, hogy önerőből is gyógyulhatsz, köztünk a helyed!  Az oktatás,  gyakorlás időtartama 1 óra. 

Bejelentkezés, bővebb információ:
Fogadó az Öreg Préshez recepció
8060 Mór, Arany J.u.4.
Tel: +36 22 562 472