MENÜ
8060 Mór, Arany János u. 4.
+36 22 562 472

Foglalás

Választott csomagajánlat: Napi szobaárak 24

Minimum foglalható: 1 éj
Érvényesség: 2024.01.03 - 2024.12.31

Személyes adatok


Foglalási adatokKérjük adja meg, mely szobatípusból hány darabot szeretne kérni!Hozzájárulok, hogy számomra a Öreg Prés Butikhotel Kft. hírlevélben akciós ajánlatokat küldjön.
A lemondási feltételeket elolvastam és azt elfogadom
Szállás lemondása és költsége: A Vendég (Megrendelő) foglalását díjmentesen lemondhatja, amennyiben a lemondási szándékát írásban jelzi a szálloda felé az érkezés előtti 21. napig. Érkezés előtti 20 napon belül 1-7 éjszakás foglalás esetén a fizetendő lemondási díj EGY napi, 7 éjszakát meghaladó foglalás esetén KÉT napi szobaár szobánként.
Ajánlatkérésében/Foglalásában az Ön által részünkre megküldött személyes adatokat adatvédelmi szabályzatunkban foglaltak szerint kezeljük és tarjuk nyilván, melyhez Ön levele elküldésével egyben hozzájárulását adja.

Fontos információk

Adja meg a kért adatokat és munkatársaink munkanapokon legfeljebb 24, hétvégén legfeljebb 48 órán belül elküldik Önnek szállodánk ajánlatát.

FONTOS!

Az ajánlatkérési/foglalási folyamat 2 lépcsős, elsőben megadja az adatokat, majd egy összegzés után javíthatja, vagy elküldheti érdeklődését/foglalását!

Az érdeklődést/szobafoglalást követően ellenőrizze email fiókját!

Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak!

SZÉP Kártya

Tudta Ön? Azon időszakokra, ahol előleg szükséges a foglaláshoz, a SZÉP kártya kibocsátó bankjánál van lehetőség előlegutalás kezdeményezésére.

Promóciós kód

Amennyiben szállodánk promóciójával találkozik, a kedvezmény alapjául szolgáló promóciós kódot az erre vonatkozó mezőben legyen kedves megadni!