MENÜ
8060 Mór, Arany János u. 4.
+36 22 562 472
Főoldal » Programajánló » Wellness kényeztetés az Öreg Présben!

Wellness kényeztetés az Öreg Présben!

Fogadónkban lehetőség van különböző gyógyító, energetizáló és méregtelenítő kezelések igénybevételére.

Wellness kényeztetés az Öreg Présben!

Kedves Vendégünk!

Napjainkban egyre több káros hatás éri szervezetünket. A mindennapos stressz, a mozgásszegény életmód és az egészségtelen táplálkozás sok betegség kiindulópontja lehet.

Fogadónkban lehetőség van különböző gyógyító, energetizáló és méregtelenítő kezelések igénybevételére, melyek segítenek megőrizni vitalitásunkat, egészségünket, a test és lélek harmóniáját

28

Chacrys kristályágy terápia

A  Chacrys Kristályágy fény és kristályterápia egyben. Test-lélek-szellem szinten hat. Mély meditációban oldja a feszültséget, a lelki blokkokat, harmonizálja a csakrákat, segít közelebb kerülni önmagunkhoz, legbelső énünkhöz. Egy spirituális utazásra indulhatunk az önvalónk felé. A kristályágyba beépített egyedileg csiszolt 7 db csakra színben pompázó Vogel hegyikristály közvetíti  a fény és kristályenergiát a csakráinkhoz, ezáltal képesek az energia áramoltatásáért felelős csakrák zavarát helyrehozni. A  Vogel kristályon áthatoló fény viszi át a csakrákba a kristály rezgését. Sejtjeink átveszik ezt a szabályos geometriát, molekulaszerkezetet, így hozza harmóniába sejtjeink működését, beszabályozza csakráink működését. Ezáltal beindulnak az öngyógyító folyamatok a testben, ami kihat a lélekre is. A jó csakraműködés a testi - lelki  egészségünk záloga!

Ajánlott, ha : - stresszes vagy és kimerült 

                    - fáradtnak érzed magad, fejed fáj, álmatlan vagy 

                    - félelem, szorongás gyötör 

- kibillentél az egyensúlyodból 
- egyszerűen csak relaxálni, meditálni szeretnél, ha közelebb szeretnél kerülni a legbelső énedhez
- bármilyen egészségügyi problémád van  
- megelőzésre, ha egészséges szeretnél maradni . 

 Hogy is néz ki egy kristályágy terápia ? 

Kényelmesen elhelyezkedsz a kristályágyon, csakráidhoz állítom a csakra színével megegyező színű Vogel hegyikristályt, és kellemes meditatív zene mellett relaxálsz 30-45 percig / ez egyénfüggő /. A kristály nagyon bölcs, éppen annyi energiát ad át, amennyire szüksége van a szervezetnek a  harmonikus működéshez. Kristályok időtlen tudással rendelkeznek, hatnak fizikai, mentális, spirituális szinten, gyógyító tudást őriznek! Gyógyító és misztikus célokra való használata egyidős az emberiséggel. Nem véletlenül vonzódunk hozzájuk, mai napig a népszerűségük töretlen!    


reiki

REIKI ENERGIAKEZELÉS - kristályággyal kombinálva                             

A Reiki az Univerzum energiája, ami mindenütt jelen van. Reiki behangolás által, szimbólumok segítségével ez a természetes gyógyító energia erőteljes, koncentrált formában a reiki beavatott kezén áramlik át. A Reikivel való kezelés természetes és egyszerű gyógymód, amely több életerő-energia felvételét teszi lehetővé. A Reiki energia felfrissíti az ember életerejét, egyensúlyba hozza a test energiáit. A Reiki általában segít a gyógyulásban, a regenerálódásban. A test feltöltődik életenergiával és a szervezetben beindulnak az öngyógyító folyamatok. Enyhíti a fájdalmat, heveny tüneteket csökkenti. A Reiki egyensúlyba hozza a test energiát és segít az ellazulásban. Kristályenergiával kombinálva pedig mindezt az erős energiát megsokszorozza ! Ha fáj bármely testrészed, ráhelyezem a tenyerem és oda irányítom koncentráltan a Reiki energiát, miközben a kristály és fényenergiája is jelen van.

 Kezelés menete: Kényelmesen elhelyezkedsz a kristályágyban, csakráidhoz állítom a kristályágy 12 lapra csiszolt hegyikristályát, miközben a csakra színével megegyező színben világítja meg csakráid. Kellemes zene mellett relaxálsz, míg én a kezem ráhelyezem az adott testrészre és oda irányítom a Reiki energiát. 

acces bars

ACCESS BARS® KEZELÉS                                 

A fejen levő 32 pontot hívják bároknak. Ezek különböző életterületekért felelősek mint pl. a  pénz, kontroll, kreativitás, egészség, béke, nyugalom, párkapcsolat, öregedés, stb. ...vagyis az életünket átölelő összes életterület. Ezeknek a pontoknak a gyengéd érintésével / barok futtatásával / oldjuk fel az összes blokkot, hitrendszereket, amit az életünkben eltároltunk a tudattalanban. Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket. Bárok futtatásával ezek a viselkedésminták, hitrendszerek mintegy kiégnek, és lehetővé teszik, hogy elengedj minden berögződést, korlátot, félelmet és megtanulj elfogadni, befogadni.. Minden egyes kezelés annyit ér az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna. 5- 10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelyet érintünk, és  hozzájárul ahhoz, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess!

Használhatod:
- stressz csökkentésére
- depresszió feloldására
- félelmek elengedésére 
-összezavarodott gondolatok kitisztítására
-egészséges áramlást hoznak a testbe, betegségek szűnnek meg általa 
-tanulási problémákra
-viselkedési zavarokra
-évek óta tartó tehetetlenségünkből rángat ki 
-ha úgy érzed eleged van
 -ha úgy érzed nem bírod tovább, ha boldogtalan vagy
-segít megtalálni az élet nagy kérdéseire a választ, hogy ki vagy Te, mi a dolgod a világban..
- használhatod, hogy  feloldj mentális, fizikai blokkokat

- használhatod alvászavarra, függőségek oldására, vagy  ha nem olyan az életed amilyennek szeretnéd és változtatni szeretnél mert többre vágysz!    

 A bárok futtatásával szépen sorban leválik rólunk minden, ami nem a mienk és feltárul az, akik valójában vagyunk, mindenféle korlátok, ítéletek, beidegződések nélkül. Mindent, amivel lekorlátoztuk a lehetőségeinket, ezeket feloldjuk. Hisz korlátlanok a lehetőségeink, a korlátokat  mi magunk állítottuk fel ! Az Acces-Bars megtanít a létezésben lenni korlátok nélkül, szabadon! Engedi, hogy áramolj és áramoltass magad felé mindazt, amit el tudsz hinni, amit engedsz magadnak megvalósulni! 


kristaly accessel 

Access Bars kezelés kristályterápiával

 Két önmagában szuper módszer, az  Acces Bars és a kristályterápia ötvözete!  Módszer lényege , hogy létrehozok egy kristályteret és csakrakristályokat helyezek a testre. Ebben a kristálytérben történik az Access Bars® kezelés, melynek során érintem a fejen azt a 32 pontot, ami különböző életterületekért felelős. Ezeknek a pontoknak / bároknak/ az érintésével oldódik, mintegy "kisül" az ahhoz az életterülethez kapcsolódó hitrendszer, blokk. Mély théta szinten történik mindez. Másfél órás Acces Bars kezelés felér, egy 3-4 órás mély meditációval! A kristályenergia segíti az egész folyamatot! Erősebb mint egy sima Acces Bars kezelés! Segít ellazulni és azáltal, hogy beszabályozza a csakrák működését, segít felszínre hozni a blokkjainkat, szinte kilöki onnan az elakadásokat. Sokszor olyan dolgokat is felszínre hoz, amit már réges-régen elfelejtettünk. Képek, érzések formájában feljöhetnek ezek az elakadások a múltunkból. Közben érintem a fejen az adott életterület pontját. Sokszor ezzel az életterülettel kapcsolatosak ezek a képek, érzések, testi érzetek. Ilyenkor nyakon csípjük és azonnal oldjuk, töröljük az Access Bars® törlő technikájával.

 


csakra talpmasszazs

Chacrys kristályágy terápia - csakra talpmasszázzsal

A talpon lévő energiaközpontok finom érintéses masszírozásával harmóniát teremtünk, gyógyítjuk a lelki sebeket, mely által hatunk a fizikai test egyensúlyi állapotának megteremtésére. A csakrák, a hozzájuk tartozó belső elválasztású mirigyen keresztül hatással vannak a belső szervek működéseire, így azok stimulálása oldja a blokkokat, a stresszt és a feszültséget, ezáltal beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A lélek érintése által szinte észrevétlenül pozitív tudatállapotbeli változás áll be. Megéljük a szeretet, a nyugalom és béke érzését, a teljes tökéletes harmonikus állapotot. A harmonizálást a Chacrys kristályágy fény és kristályenergiái segítik. Ellazulást, meditatív élményt nyújt, hatására oldódik a stressz és az energiák áramlása aktivizálódik. A kezelés után beindulnak az öngyógyító folyamatok, sokkal energikusabbak leszünk, jobb lesz a közérzetünk, jobban alszunk, kiegyensúlyozottabbak leszünk.

 Kezelés menete: Kényelmesen elhelyezkedsz a kristályágyban, élvezed a kristályok erejét és a színek harmóniáját. Finom illóolaj gondoskodik az ellazulásról, miközben én a talpadon levő csakra pontokat stimulálom, finoman érintem. Te közben Tibeti hangtál rezgésre relaxálsz. Nagyon szeretetteli, bensőséges, pihentető, lélekre ható terápia. Kristályterápia, aromaterápia és "masszázs" egyben. Szinte megáll az idő is, egy időtlen állapotba kerülünk! Leírhatatlan, elmondhatatlan! Semmivel nem hasonlítható! Akik próbálták már, mind erről számoltak be! Chacrys kristályterapeuta kollégák arról számolnak be, hogy vendégeik azt tapasztalják, érzik ahogy tisztulnak a csakráik, mintha egy friss szellő fújná át a csakráikat, szinte fellélegzik a test!


massage-1929064_1920

Indiai fejmasszázs 

Az ősi Indiából származó egészségmegőrző és gyógyító életszemléletre épülő indiai fejmasszázs a test-lélek-szellem szintjén ható masszázstechnika. A hétköznapokban Champi-ként is említik. Indiában a mai napig a mindennapi élet részeként használják, mellyel segítik az életerő és energia egyenletes áramlását, az ellazulást és a szervezet felfrissítését. A masszázs  során a hát felső részén, a vállak, a karok, kézfej, a nyak területén valamint a hajas fejbőrön és az arcon is dolgozom. 


Bejelentkezés, bővebb információ:

Fogadó az Öreg Préshez recepció

Kaifischné Bánfi Andrea
8060 Mór, Arany J.u.4.
Tel: +36 22 562 472