MENÜ
8060 Mór, Arany János u. 4.
+36 22 562 472
Főoldal » Akciós csomagok » Akciós csomagok

Akciós csomagok

„Rozmaring Napok” az Öreg Présben

„Rozmaring Napok”

Érvényesség: 2018.04.13 - 2018.12.31 Töltsön el egy mesés hétvégét a Fogadó az Öreg Présben ismerkedjen meg a móri sváb hagyományokkal!Érkezéskor Rozmaring fröccsel várjuk, vacsora ínyenc sváb specialitásokkal és Öreg Prés Éttermünk kínálatából. Rozmaringos dézsafürdővel kényeztetjük! Bemutatót kap házunk és a móri svábság történetéből! Ingyenes kerékpárhasználattal és ajándék wellness belépővel is kedveskedünk!

Helló Ősz - Ezerjó Őszi Napok az Öreg Présben

Helló Ősz - Ezerjó Őszi Napok az Öreg Présben

Érvényesség: 2018.09.09 - 2018.11.17 Töltsön el néhány boros őszi napot Fogadónkban! A Prés ínycsiklandó ételei mellett a fogásonként passzoló móri borokat is megkóstolhatják. A csomag keretén belül aktív szabadidős kínálatunkból is választhatnak! A Galloway marhatelepünkön megismerkedhetnek ezzel a különleges szarvasmarha fajtával, de látogatást tehetnek a Lamberg-kastély fazekas műhelyébe is, vagy 1 órás program keretén belül akár lovaskocsin vagy egy gyalogos városnéző sétán megismerkedhetnek Mór nevezetességeivel! A színes programok mellett felüdülhetnek a Hétkúti Wellness Hotel Vízi Világában! Szerettel várjuk Ezerjó Őszi Kínálatunkkal!

Szerelmes éjszaka Móron - Édes Préses Romantika

Szerelmes éjszaka Móron

Érvényesség: 2018.01.01 - 2018.12.22

Elbújna kedvesével a hétköznapok zajos világa elől? Fogadónk romantikus környezete tökéletes pihenést kínál! Egy éjszaka, gyertyafényes vacsorával, korai szobaelfoglalással, késői kicsekkolással. A Hétkúti Wellness Hotel Vizi Világának használata, csodálatos Vértesre néző panorámával, tengeri hangulatot idéző napozóterasszal!