Cím: 8060 Mór, Arany János u. 4.
Telefon: +36 22 562 472

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • ÉVA és MÁRK
  2018. 04. 19. 11:12
  Remek szálloda, kitűnő személyzet, tisztaság, kedvesség.

  Egy hosszú hétvégét töltöttünk a párommal a szállodába, ami felejthetetlen volt.  Voltunk galloway marha farmon, ahol jobban megismerhettük a Möllmann családot és a kettő szálloda eredetét. Bicikliztünk, sétáltunk, Móri borokat kóstoltunk, dézsafürdőztünk, de még kemencében sült ételeket is kóstolhattunk.

  Közvetlenül a honlapon foglaltuk az édes préses csomagot, ami mellesleg a legjobb áron van Magyarországon, amit hamar vissza is igazoltak.  Köszönjük, nagyon meg voltunk elégedve.

  Jahhhh igen, az Öregprés étteremben a csokibomba volt a kedvencünk :-)  Üdvözlettel,

  Éva és Márk
 • F. Béla és családja
  2018. 04. 19. 11:06
  Köszönjük az élményt amit Önöknél tölthettünk, fantasztikus volt.  Külön köszönet a recepciós kisasszonynak, aki remek hangulatú dézsa fürdőt szervezett nekünk. Romantikus kivilágítás, gyertyák, meleg habos víz, na és persze mellé a ház bora. Még hosszú órákat el tudtam volna tölteni ott.  Gyönyörű berendezés, igényes, szép szálloda. A reggeli svédasztal egyszerüen fantasztikus, bőséges volt. A szálloda elhelyezése nagyon a központban van, így minden látnivalót hamar meg tudtunk nézni.  Mindenkinek csak ajánlani tudom!

  Köszönjük
 • Klára
  2018. 04. 17. 12:44
  nagyszerű vendéglátás, gyönyörű hely, magas kiszolgálás.  Az éttermi kiszolgálás fenomenális, a kedvencem a Rosé Kacsamell..... egyszerűen isteni.  Üdvözlettel,

  Klára
 • Csaba
  2018. 04. 17. 12:40
  Harmadszorra járunk a családommal Önöknél!

  Tökéletes hely a pihenésre, madarak csicseregnek, reggeli a romantikus hátsó kerthelységben, gyönyörű ,- tiszta szoba, kedves kiszolgálás.  A társ szállodában pedig érdemes megemlíteni a wellness részleget, ami a gyerekek kedvence is.  Már nagyon készülünk a gyerekekkel a lovas táborba nyáron, mert amig ők táboroznak, addig mi a párommal élvezhetjük a Fogadóban a nyaralásunkat.  Üdvözlettel,

  Csaba
 • Kelemen Miklósné
  2017. 01. 02. 20:19
  Fantasztikus vendéglátás ,vendégszerető vendéglátók!Csodálatos szilveszteri programot szerveztek. Köszönjük!
  Üdvözlettel Kelemen Miklósné Békéscsaba 2017.01.02
 • Vidák Zsolt és Annamária
  2017. 01. 01. 20:18
  Másodszor jártunk az Öreg Prés Fogadóban, ez alkalommal egy háromnapos szilveszteri csomag keretében. Soha nem látott kedves, odaadó vezetést és személyzetet ismerhettünk meg, akik fáradtságot nem ismerve álltak a vendégek rendelkezésére 24 órában. Az étterem kiszolgáló személyzete, a páratlan ízvilágú ételek, a színes programok mind-mind feledhetetlen élményekkel gazdagítottak bennünket, amit ez úton is köszönünk, és innen is kívánunk erőt, egészséget munkájuk végzéséhez a továbbiakban is, és természetesen egy nagyon boldog új esztendőt! Reményeink szerint egy év múlva ismét együtt búcsúztatjuk az ó évet! :)
  Szeretettel, Ani és Zsolti
 • Fehérné Kovács Andrea
  2016. 08. 28. 11:46
  Aug. 19-21-ig 2 éjszakát töltöttünk itt.
  Apartmant kaptunk, nagyon tetszett a stílusa és a berendezése.
  Az ételek mennyeiek. 19-én a zenés műsoros est színvonalas volt és jó hangulatban telt. A személyzet segítőkész és nagyon kedves.
  Bízok benne mihamarabb lehetőségünk lesz ismét élvezni ezt a páratlan vendégszeretet.
Elolvastam és elfogadom a Fogadó az Öreg Préshez Kft. adatvédelmi szabályzatát:
Hozzárjárulok, hogy a szálloda az általam megadott e-mail címre hírlevelet küldjön és az általam megadott adatokat kezelje: