MENÜ
8060 Mór, Arany János u. 4.
+36 22 562 472

Möllmann Ház

Kik vagyunk mi? Ismerje meg történetünket:

  • A Möllmann Ház 8 szobával indult, 1992 tavaszán, amikor Möllmanné Erzsébet  és Möllmann Günter megálmodták a Fogadót Mór szívében. A mára már 32 szobás Öreg Prés Butikhotel 25 éve várja az ide látogatókat a „Vidék, Tradíció, Vendégszeretet” jegyében.  Nem csak kézzel festett és faragott bútorok, de modern szobák és borospincék is találhat Möllmann címerók a házban. Öreg Prés Éttermünk sváb gasztronómia mellett nemzetközi konyhával, és saját, ridegtartású Galloway marhahúsból készült specialitásokkal is várja a kulináris élményekre vágyókat.
  • Teltek-múltak az évek, és a Möllmann Család nem csak két gyermekkel bővült, Évával és Eszterrel, de közben a Fogadó is túlnőtte magát, és így bővítésre került a sor. A család a Hétkúti-dűlő területén kezdett építkezésbe.
  • 2001 tavaszán a Hétkúti Lovaspark nyitotta meg kapuit a lovas sport szerelmesinek, és a Hétkúti Lovas Vendéglő.
  • Ehhez később, 2004 nyarán a Hétkúti Wellness Hotel is felépült. „A mosoly és nyugalom szigete” a maga 39 szobájával a Vértes lankáin, a szőlődombok lábánál, festői környezetben fogadja a vendégeket, vidéki eleganciájú, tágas szobáiban.
  •  A Möllmann Ház elhivatott továbbá a város és a környék turizmusáért, évtizedek óta színes programok, kalandok, jótékonysági rendezvények ötletgazdája. A Móri Borkirálynő választás, a Szent György Heti Vigasságok, Adventi vásárok, Májfa állítás és sok egyéb program támogatója és kivitelezője. És még sorolhatnánk…
  •  A Möllmann család mai napig aktívan dolgozik a vállalkozásban. Günter, az Apa már sajnos nincs közöttünk, Évát pedig a szerelem és a hivatás a tengerentúlra sodorta, boldog házasságban él. Eszter a Ház PR-osa, Férje Csaba Szállodaigazgató és farmlátogatás pozícióban tevékenykedik. Erzsébet pedig... a Ház szíve-lelke, hát… róla csak mondjunk annyit, hogy ha találkozik vele, fel fogja ismerni!

Tudjon meg többet
az Öreg Prés Butikhotelről: www.oregpres.hu
a Hétkúti Wellness Hotelről: www.hetkut.hu
a Galloway marhafarmról: www.oregpres.hu/galloway

mollmann-gunterMöllmann Günter és Möllmanné Erzsébet A Möllmann Ház Alapítói
mollmannevaMöllmann Éva Lord nevű lován
mollmann-esztiMöllmanné Erzsébet és  Möllmann Eszter a családi vállalkozás 25. jubileumi ünnepségén
csaladMöllmann Csaba és Eszter a Hétkúti Lovasparkban.
Möllmann Maximilián és Möllmann Mendel, a 3. generáció